ConcordBank, який отримав статус великого платника податків, перераховує на ЗСУ до 50% прибутку

За підсумками 2022 року ConcordBank заплатив понад 151 млн грн податків і зборів. І це не єдине досягнення фінансової установи, повідомив голова правління ConcordBank Юрій Задоя.

"ConcordBank сплатив державі понад 151 млн грн: 141 млн грн податків і майже 10,7 млн грн обов’язкових внесків і зборів до бюджету. За результатами 2022 року ConcordBank було переведено з обліку звичайної податкової до Офісу великих платників податків. Для нас це також маркер успішності, – зазначив Юрій Задоя. – Посилення економіки та стійкий бізнес, що розвивається, особливо потрібні Україні зараз, ми розуміємо це. Банківська система до того ж є стратегічно важливою сферою, тож цей "фронт" важливо тримати".

Ще на 104 млн грн банк зробив благодійних внесків, спрямованих здебільшого на посилення обороноздатності та підтримку ЗСУ.

Відео дня

"Підтримка ЗСУ стала головним напрямом благодійності, у деякі місяці ми спрямовували на це до 50% прибутку", – повідомив Задоя.

Гроші банку були задіяні з максимальною користю: завдяки ним виконано майже 250 запитів від військових підрозділів, яким передано кілька БПЛА, понад 40 квадрокоптерів, близько 50 тепловізорів та 30 радіостанцій, зарядні станції, генератори тощо.

ConcordBank, який отримав статус великого платника податків, перераховує на ЗСУ до 50% прибутку

ConcordBank також профінансував виготовлення для Сил ТрО найбільшої партії інноваційних інженерно-саперних систем ПК-8, прибав два українські БПЛА "Чаклун", а також  доєднався до збору на "Кажан" та ін. Головним оператором надання допомоги виступає Біржа Благодійності "ДоброДій".

Нагадаємо, що у 2022 році ConcordBank увійшов до списку "25 провідних банків України під час війни" (Financial Club), де посів 15-е місце серед комерційних і державних банків в Україні, які оцінювалися в дослідженні за понад 100 показниками.