'Експрес Страхування' анонсувало відкриття нового офісу в Кропивницькому

В Кропивницькому розпочало роботу представництво страхової компанії "Експрес Страхування", що входить до Корпорації УкрАВТО. Офіційне відкриття відбулося 9 жовтня 2023 року за адресою Пашутинська, 31. Це перший концептуально новий офіс компанії, відкритий у 2023 році в рамках стратегії розширення географії її присутності в Україні.

Клієнтам запропонують широкий спектр страхових продуктів але родзинкою, все ж, будуть послуги для автовласників. Завдяки налагодженим за 15 років роботи на ринку партнерським зв’язкам з найбільшою в країні мережею офіційних СТО, компанія може запропонувати автовласникам дуже зручний сервіс. Йдеться про персональне супроводження клієнта – від моменту укладання договору страхування до оперативної виплати відшкодування та забезпечення якісного ремонту автомобіля на офіційному СТО на всій території України. При виникненні страхового випадку, з клієнтом працюватиме персональний аварійний комісар, який супроводжуватиме справу від звернення до кол-центру до повного відновлення авто.

"Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення країни-агресора, наш бізнес проходить дуже важливий етап розвитку. Всі ми намагаємось робити те, що маємо і вміємо – з максимальною віддачею. Сподіваюсь, нам вдалося вивести роль страховика на новий рівень – зробити його особистим "адвокатом", який не просто консультує клієнта, а й забезпечує йому психологічну підтримку у стресовій ситуації. Для нас страхова виплата – не "програш у війні з клієнтом", а зобов’язання, яке ми оперативно і з готовністю виконуємо, маючи для цього всі необхідні ресурси й налагоджені процеси. Впевнена, що саме завдяки унікальному відношенню до клієнтів, наша компанія вирізняється поміж інших", – каже Тетяна Щучьєва, директор СК "Експрес Страхування".

Відео дня

На сьогодні клієнтська база СК "Експрес Страхування" складає понад  50 тисяч договорів та зросла майже вдвічі порівняно з 2022 роком, а її штат налічує 175 висококваліфікованих спеціалістів. Мережа з більш ніж 50-ти представництв компанії охоплює всю територію України і в 2023 році має поповнитися ще декількома офісами. Адже в компанії вважають, що попри цифровізацію нашого життя, люди все ж віддають перевагу живому спілкуванню. 

 "Незважаючи на невпинний розвиток онлайн-продажів, відкриваємо нові "фізичні" офіси, куди людина може прийти та особисто з’ясувати всі питання, які у неї виникають. Відкриття представництв з новим підходом до надання страхових послуг в різних містах України – це свідоцтво нашої віри в Перемогу і наша свідома інвестиція в майбутнє і в розвиток нашої Батьківщини",– додає Тетяна Щучьєва.

Для довідки:

"Експрес Страхування" засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні.

Останні 6 років входить до ТОП-10 кращих страхових компаній України з КАСКО за даними рейтингу Insurance TOP від професійного журналу Forinsurer.

Згідно з даними "Народного рейтингу страхових компаній України", який проводить видання Finance.ua, СК "Експрес Страхування" у 2023 році посіла 1-ше місце за рівнем обслуговування клієнтів. Компанія 4 роки поспіль отримує найвищі оцінки з автоцивілки в рейтингу МТСБУ (Моторно-транспортного бюро України).