У Запорізькій області стартував ремонт траси Н-15 Запоріжжя — Донецьк. На ділянці від річки Верхня Терса до межі з Дніпропетровською областю фахівці вже відфрезерували близько 15 км зношеного покриття. 

Роботи йдуть цілодобово у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Укравтодор.

"Через те, що значна частина ділянок автодороги мала просідання асфальту, а також велику колійність, працівники підрядної організації виконують роботи зі стабілізації основи дорожнього одягу за технологією "холодний ресайклінг"", - йдеться у повідомленні служби.  

Відео дня

Робочі вже встигли укріпити основу методом регенерації на 12 км автошляху. 

Загалом ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області відремонтує 18,8 км траси Н-15 на ділянці км 51+106 — км 69+888.

"На час ремонту, на окремих ділянках автодороги організовано реверсний рух. Тому Служба автомобільних доріг у Запорізькій області прохає водіїв з розумінням ставитись до тимчасових незручностей та дотримуватись вимог дорожніх знаків", - попереджає запорізький автодор.

Нагадаємо, раніше український автогонщик і популярний блогер Олексій Мочанов проїхав по центральній Україні, щоб оцінити стан доріг і хід програми Володимира Зеленського "Велике будівництво".