Powerbeats Pro з'являться у продажу в травні за ціною 250 доларів / фото 9to5Mac

Бренд Beats, який належить компанії Apple, анонсував нові навушники Powerbeats Pro, що отримали колишній впізнаваний дизайн, але повністю позбулися проводів.

Читайте такожЗМІ розповіли про новинки Apple: якими будуть iPhone 2019 року

Про це повідомляє ITC.ua.

"Новинка оснащена чипом Apple H1, що забезпечує надійну бездротовий зв'язок і дозволяє користувачам задіяти голосового помічника Siri. Як і AirPods, Powerbeats Pro миттєво підключаються до iPhone і синхронізуються з підключеними до iCloud пристроями, включно з iPad, Mac та Apple Watch. За словами виробника, нові навушники на 23% менші та на 17% легші за попередників. Вони повністю перероблені всередині, оснащені вдосконаленими драйвером, забезпечують кращу якість звуку з меншим рівнем спотворень і розширеним динамічним діапазоном", - йдеться в повідомленні.

фото 9to5Mac

Зазначається, що Powerbeats Pro є першими навушниками бренду, в яких використано вдосконалену технологію покращення якості мовного сигналу при телефонних дзвінках. Для цих цілей кожен слуховий апарат обладнаний акселерометром і мікрофоном, які відфільтровують зовнішні звуки, залишаючи лише голос. У цій моделі інженери вперше відмовилися від кнопки живлення на користь управління в стилі AirPods. Навушники включаються при витяганні з кейса і відключаються при приміщенні їх назад в кейс. Проте по одній фізичній кнопці все ж залишили, вони відповідають за управління відтворенням і гучністю.

фото 9to5Mac

Також слід зазначити захист від вологи та підтримку швидкої зарядки Fast Fuel, завдяки якій лише за 5 хвилин навушники можна зарядити на 1,5 години роботи.

Powerbeats Pro поставляються зі змінними амбушурами чотирьох розмірів і зарядним кейсом чорного кольору, що забезпечує до 24 годин автономної роботи. Самі навушники можуть працювати до 9 годин. Powerbeats Pro з'являться у продажу в травні за ціною $250.