Ілюстрація REUTERS

Кампанія Samsung готує до виходу ультрабюджетний смартфон Galaxy A2 Core з Android Go. Це буде вже третій смартфон Samsung в рамках ініціативи Android Go (першим був Galaxy J2 Core, а другим — Galaxy J4 Core).

Читайте такожSamsung представила смартфон Galaxy A80 з потрійною камерою, що обертається (фото, відео)

Ресурс 91mobiles опублікував повний список характеристик і вказав ціну Galaxy A2 Core для ринку Індії, де смартфон дебютує найближчим часом, пише itc.ua.

Відео дня

Ціна Samsung Galaxy A2 Core, який стане прямим конкурентом Xiaomi Redmi Go, буде менше $100. Джерело говорить про еквіваленті $75.

За цю суму покупець отримує смартфон на 14-нм восьмиядерній однокристальній платформі SoC Exynos 7870 (продуктивність рівня Snapdragon 450), оснащений дисплеєм розміром 5 дюймів і роздільною здатністю 960х540 пікселів. Зрозуміло, що про жодні тонкі рамки, враховуючи клас апарату, не може йти і мови. Розміри становитимуть 141,5х70,9х9,1 мм.

Обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам'яті – 1 і 16 ГБ, звичні для моделей Android Go.

фото itc.ua

Камер дві, і вони звичайні. Обидві роздільною здатністю 5 Мп, але основна отримає більш світлосильний об'єктив з діафрагмою F/1,9 (у фронтальній – F/2,2).

Що цікаво, зараз в якості ОС вказується свіжа Android 9 Pie (Go edition), тоді як раніше говорили про Android 8.1 Oreo.

Ємність акумулятора становить 2600 мА·год, що з урахуванням енергоефективної платформи і екрана невеликого розширення повинно вилитися в непогану автономність.

Ні сенсора освітлення, ні сканера відбитків, ні NFC тут не буде. Але за свої гроші (якщо ціна підтвердиться) смартфон обіцяє бути досить цікавим, резюмує видання.