Компанія Samsung в середу, 10 квітня, представила для міжнародного ринку смартфон Galaxy A70, що розширює серію моделей Galaxy A.

Читайте такожSamsung представив планшет з підтримкою стилуса S Pen

Про це повідомляє Top Tech News. Galaxy A70 надійде у продаж 26 квітня. Його ціна складе приблизно 470 доларів. Смартфон отримав екран Super AMOLED формату Infinity-U діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю 1080×2400 пікселів, потрійну основну камеру з модулями роздільною здатністю 32 Мп і діафрагмою F1,7, надширококутною роздільною здатністю 8 Мп з діафрагмою F2,2 і датчиком глибини на 5 Мп.

Galaxy A70 може похвалитися двома камерами з роздільною здатністю 32 Мп, майже безрамковий дизайном з каплевидним вирізом і вбудованим під екран дактилоскопічним датчиком.

Ємність акумулятора - 4500 мА/год, підтримується швидка зарядка потужністю 25 Вт. Встановлена операційна система Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою One UI. Смартфон має розміри 164,3×76,7×7,9 мм.

Samsung Galaxy A70 буде доступний в чорному, блакитному, рожевому і білому корпусах.

Також компанія Samsung Electronics офіційно представила свій новий смартфон Galaxy A80.

Смартфон отримав автоматичну конструкцію «слайдер», яка спрацьовує при активації режиму фотозйомки, і поворотну камеру, яка може перетворюватися у фронтальну.

Як повідомляв УНІАН, раніше Samsung вирішив закрити лінійку смартфонів Galaxy J.