false

Київстар першим серед мобільних операторів України запустив програму обміну старих телефонів на нові 4G-смартфони зі знижкою – Trade-in.

Щоб обміняти свій старий смартфон, треба відвідати один із фірмових магазинів Київстар та пред’явити його співробітнику магазину, котрий оцінить його вартість. А купуючи 4G-смартфон абонент отримає знижку у розмірі оціненої вартості старого девайсу. Також клієнти Київстар можуть оформити покупку з розстрочкою платежу, щоб сплатити різницю у вартості нового смартфону.

Відео дня

До трійки найпопулярніших старих смартфонів, які були обміняні за період тестової роботи послуги, потрапили:

  1. Samsung Galaxy J1 (2016);
  2. Samsung Galaxy J3 (2016);
  3. Samsung Galaxy J5 (2016).

А до списку найпопулярніших 4G-смартфонів, котрі в рамках програми купують клієнти, увійшли:

  1. Samsung Galaxy J6;
  2. Xiaomi Redmi 6A;
  3. Samsung Galaxy A7.

"Київстар пропонує своїм клієнтам найшвидший у середньому по Україні мобільний інтернет.. І щоб вони з легкістю могли перейти на смартфони з підтримкою 4G, ми першими серед телеком-рітейлерів запустили програму обміну. Наприклад, обмінявши старий Samsung Galaxy J5 на новий Galaxy A7, вони можуть заощадити до 35% вартості покупки" –  коментує Ольга Смисльонова, директор з роздрібних продажів Київстар.

Наразі програма обміну діє у понад 420 фірмових магазинах Київстар. З повним переліком магазинів та детальними умовами програми можна ознайомитися за посиланням.

Оцінити переваги швидкісного 4G від Київстар із новим смартфоном наразі можна у 5994 населених пунктах, де проживає 27,5 мільйона осіб – понад 65% населення України. Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводять у своєму дослідженні за 2018 рік експерти міжнародної компанії Ookla.

Довідка. Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 мільйона абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні та є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.