Ілюстрація REUTERS

Український оператор мобільного зв'язку lifecell запускає послугу Mobile ID для корпоративних клієнтів. Про це повідомила прес-служба компанії.

Читайте такожНацбанк спростив відкриття банківських рахунків для бізнесу

«Відсьогодні корпоративні абоненти діджитал-оператора lifecell зможуть користуватися послугою Mobile ID. Це дозволить їм швидко і безпечно здійснювати віддалену ідентифікацію, отримувати доступ до електронних послуг та підписувати документи онлайн», - сказано в повідомленні.

Відео дня

Прес-служба оператора зазначила, що послуга Mobile ID дозволить суттєво розширити спектр сервісів, якими зможуть скористатися абоненти lifecell за допомогою мобільного телефону.

«Це електронні державні послуги, онлайн-документообіг на платформах vchasno.ua і document.online, послуги Головного сервісного центру МВС України, податкова звітність, електронний кабінет платника податків та інші», - сказано в повідомленні.

Технологія Mobile ID тестувалася всередині компанії для організації електронного документообігу. З допомогою сервісу обміну документами онлайн «Вчасно» співробітники lifecell оптимізували роботу з підрядниками, в кілька разів прискорили узгодження і підписання документів і значно спростили бізнес-процеси.

Працює послуга Mobile ID незалежно від тарифного плану абонента та наявності мобільного інтернету, для її роботи досить EDGE-покриття.

Як повідомляв УНІАН, мобільний оператор lifecell в першому кварталі 2019 року збільшив чистий збиток на 50% у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року – до 267 млн грн.

ТОВ «Лайфселл» на 100% належить компанії Euroasia Telecommunications Holdings B. V., 100% акцій якого володіє турецький оператор Turkcell.