Засідання ТКГ в Мінську пройшло 4 серпня / фото iStockphoto

Сьогодні у Мінську досягнуто домовленості про подальше відновлення сталого мобільного зв'язку на всій території Донецької і Луганської областей.

Читайте такожУ ТКГ працюють над звільненням утримуваних осіб - Оліфер

Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України у Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі, екс-президента Леоніда Кучми Дарка Оліфер за підсумками засідання ТКГ у Мінську.

Відео дня

«В соціально-економічній підгрупі досягнуто домовленості щодо подальшого відновлення сталого мобільного зв'язку на всій території Донбасу, якого потребують мирні мешканці по обидва боки лінії зіткнення», - написала вона.

Оліфер додала, що окремо йшлося про повернення державної та приватної української власності на території ОРДЛО. «Погоджено, що під час наступного засідання підгрупи буде розглянуто окремий приклад підприємства, що підлягає поверненню українському власнику – хлібзавод», - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, на засіданні Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Київ порушив питання про повернення представників російської сторони в Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).