Екран настільки великий, що його можна двічі обгорнути навколо корпусу / фото Gizmochina

Дедалі більше виробників мобільних пристроїв намагаються запропонувати споживачам інноваційні дисплеї. Серед них – LG. Вона вже зробила телевізор, що згортається, і тепер, схоже, вирішила поширити цю технологію на смартфони.

Читайте такожMotorola з гнучким екраном з'явиться в Європі в кінці року - джерела

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Відповідну патентну заявку компанія подала до Корейського інформаційного сервісу правового забезпечення інтелектуальної власності (KIPRIS)", - йдеться в повідомленні.

У документі описується пристрій з незвичайно великим гнучким дисплеєм, оснащеним шарнірними механізмами в чотирьох місцях. Екран настільки великий, що його можна двічі обгорнути навколо корпусу. В згорнутому вигляді гаджет схожий на звичайний смартфон і може виконувати свої основні функції, в розкритому стані його розміри перевищують розміри планшета.

фото Gizmochina

Задумка корейської компанії полягає в тому, що такий пристрій можна розгорнути частково, якщо вам потрібен дисплей меншого розміру. При цьому система може самостійно підлаштувати інтерфейс в залежності від того, які області будуть задіяні. Ще невідомо, чи готова LG випустити такий смартфон із дисплеєм, що згортається, в майбутньому або ж це просто концепція, але уявити, як би він міг виглядати, спробував ресурс LetsGoDigital.

Тим часом складаний смартфон Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж (наразі тільки в Південній Кореї), тоді як запуск Huawei Mate X очікується в листопаді цього року.

фото Gizmochina