Фото прес-служби

Протягом літа 4G-абонентів оператора стало більше одразу на 1 млн.  Стрімке зростання пов’язано з декількома факторами. По-перше, з вигідною пропозицією «Літо 4G безліміту», завдяки якій клієнти компанії могли користуватися швидкісним 4G без тарифікації, тобто без списання мегабайтів. 

По-друге, завдяки постійному розширенню покриття 4G від Київстар. Зараз мережа четвертого покоління працює у 6680 великих і малих містах та селищах, де проживає 28,6 млн осіб. А це – майже 70% населення.

Також Київстар пропонує багато зручних способів замінити стару SIM-карту на USIM з підтримкою 4G. Безкоштовно в одному із 460 фірмових магазинів оператора або в одному з більш ніж 8000 тисячі магазинів-партнерів Київстар. Безкоштовно замовивши USIM з доставкою через «Укрпошту» або самостійно придбавши новий стартовий пакет з 4G. Всі деталі доступні за посиланням

Відео дня

Нагадаємо, що за даними* незалежних експертів, у мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх  мобільних операторів України. Такі  дані наводить у дослідженні за 2018 рік міжнародна компанія Ookla. А у 2019 році нове дослідження французької компанії nPerf підтвердило високу якість і швидкість послуг мобільної передачі даних в мережі Київстар.

* Результати дослідження компанії Ookla наведені за період з 1 січня по 31 грудня 2018 року. Детальна інформація доступна на сайті компанії за посиланням. Результати дослідження компанії nPerf наведені за період з 1 липня 2018 року по 30 червня 2019 року. Детальна інформація також доступна на сайті компанії за посиланням.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій мобільного зв’язку за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G. За дослідженнями міжнародної компанії Ookla за 2018 рік у мережі Київстар середня швидкість мобільної передачі даних є найвищою по Україні. Послугами Київстар користується близько 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.