Оновлений 7T Pro майже ідентичний випущеній півроку тому моделі 7 Pro / фото OnePlus

OnePlus офіційно представила флагманський смартфон 7T Pro, який всі чекали разом з OnePlus 7T в кінці вересня. Разом з цією моделлю компанія також анонсувала преміальну версію смартфона McLaren Edition.

Читайте такожПредставлено перший у світі смартфон з 240-герцовим екраном (фото)

Головна зміна полягає в однокристальній платформі. Замість Snapdragon 855 тут використовується Snapdragon 855+. В іншому оновлений 7T Pro ідентичний випущеній півроку тому моделі 7 Pro, пише itc.ua.

Новинка отримала той же Fluid AMOLED дисплей з частотою 90 Гц і підтримкою HDR10+ діагоналлю 6,67 дюйма і роздільною здатністю (3100×1400 пікселів). Під екраном знаходиться сканер відбитків пальців.

Додалася ще одна конфігурація пам'яті – 8 ГБ ОЗП і 256 ГБ флеш-пам'яті. Якщо ви розраховуєте на більше, доведеться звернути увагу на версію McLaren Edition з 12 ГБ оперативної пам'яті.

Ще однією зміною став акумулятор злегка підвищеної ємності (4085 мА·год) з підтримкою покращеної технології швидкої зарядки Warp Charge 30T, яка заряджає смартфон на 23% швидше, ніж OnePlus 7.

фото OnePlus

OnePlus 7T Pro McLaren Edition отримав дещо інший дизайн з логотипом McLaren в нижній частині задньої панелі і відповідними спортивному автомобілю колірними акцентами, але в цілому дизайн такий же, як у старого OnePlus 6T McLaren Edition. Апарат поставляється з 12 ГБ оператианої пам'яті і 256 ГБ накопичувача. Вся інша начинка ідентична OnePlus 7T Pro. В комплекті йде чехол з популярного в автомобільній промисловості матеріалу алькантари, а також швидка зарядка на 50 Вт. Обидві версії смартфона працюють на операційній системі OxygenOS 10 на базі Android 10.

OnePlus 7T Pro буде доступний в Європі через тиждень за ціною 760 євро. McLaren Edition надійде в продаж 5 листопада і коштуватиме 860 євро. Новинки з'являться в Індії, Китаї та Гонконгу.