Учасники акції також виступають проти судового свавілля / фото Інформатор

Декілька сот людей зібралися під Стелою Незалежності на Майдані у Києві на акцію протесту проти рішення Центральної виборчої комісії зареєструвати кандидатами у народні депутати колишнього "регіонала" Андрія Клюєва та відеоблогера Анатолія Шарія.

Як передає кореспондент УНІАН, зараз на Майдані на акцію, початок якої було анонсовано на 20.00, вже прийшло декілька сот громадян, які відгукнулися на заклик прийти на попереджувальну акцію, поширений у соціальних мережах.

Читайте також«Зрада»: в ЦВК обурились судовими рішеннями щодо реєстрації Шарія та Клюєва кандидатами в депутати

Люди тримають в руках саморобні плакати на листках паперу формату А4 з написами, в тому числі непристойними: "Реваншуйте на ...", "Ми втомились від лайна", "Терпіти більше не можна", "Сепарам не місце в Раді. Ми все бачимо" та ін.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 2 липня, ЦВК на виконання постанов Верховного суду ухвалила рішення щодо реєстрації кандидатами у народні депутати колишнього депутата від Партії регіонів, екс-глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Клюєва, а також включених до виборчого списку "Партії Шарія" відеоблогера Анатолія Шарія та Євгена Євтухова.