На відео YouTube завантажили 14 липня / скріншот

У мережі з'явилося відео спілкування кандидата в депутати від "Опозиційного блоку" по 49 округу (Донецька область) Бориса Колеснікова з виборцями.

Відео опублікувала "Українська правда" на своєму Telegram-каналі.

"Джерела скинули нам відео з зустрічі Бориса Колеснікова з виборцями в Донецькій області. Стверджують, що свіженьке", - пише видання.

Читайте такожКандидат від "Слуги народу" заявив про загрозу вбивством - затримано дві особи (відео)

Питання виборців на відео не чути, але з контексту можна зрозуміти, що Колеснікова запитали про вирубку дерев.

"Та що ти мені, ти подивись на себе з боку. Ти на себе подивись, який дармоїд, пика вже у фотографію не влазить, і сидиш мене вчиш – я до тебе поїду дерева вирубувати. А у нас приберіть ось це! А як мені з тобою розмовляти? Тому що ти нахабний хам, дармоїд і нероба. Я не знаю, дивлячись на твоє відношення, ти нахабний хам, от і все. А ти голосуй за кого хочеш. За Гнатенка, який приїде сюди, проголосуй. Я купив нові ліфти в Костянтинівці за 350 тисяч, а він відремонтував старі по 600", - говорить кандидат.

Після цього один з виборців передає Колеснікову пакет.

"Засунь собі його, знаєш куди. Опудало городнє", - відповідає Колесніков.

Варто нагадати, що на вибори у Верховну Раду Борис Колесніков йде від "Опозиційного блоку" по 49 округу, куди входять Дружківка, Костянтинівка, Покровський і Костянтинівський райони Донецької області.

Борис Колесніков – уродженець Донецької області, колишній секретар президії Партії регіонів, колишній народний депутат, екс-віце-прем'єр-міністр і міністр інфраструктури в уряді Миколи Азарова (з 2010 по 2012 рік).

Як повідомляв УНІАН, голова політради "Опозиційного блоку" Борис Колесніков вважає, що екс-кандидат у президенти Юрій Бойко від "Опозиційної платформи — За життя" посприяв виходу в другий тур виборів Петра Порошенка.