На Житомирщині кандидат в депутати влаштував на дільниці сутичку з членами ДВК / фото УНІАН

У с. Рижів Чуднівського району Житомирської області на дільниці сталася сутичка між кандидатом в депутати обласної ради Костянтином Чарпіцьким та членами ДВК.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Читайте такожНа Чернігівщині заступниця голови ДВК проголосувала за іншого виборця

Відео дня

Згідно з повідомленням, Чарпіцький вирішив, що на дільниці відбуваються порушення, й почав втручатись у виборчу документацію.

"Йому все не подобалось. До сейфа підійшов, йому не сподобалось, що печатка – в сумці голови в сейфі, як лежали протоколи теж не сподобалось. Члени комісії йому завадили, почалась штовханина", - розповів спостерігач ОПОРИ.

"Комісія викликала поліцію… Під час сварки з кандидатом одному з членів ДВК стало погано, місцевий фельдшер надала першу допомогу, але викликали "швидку", – додали спостерігачі.

Порушення на виборах

Від початку голосування станом на 15:40 на місцевих виборах до поліції надійшла 2 401 заява та повідомлення про порушення виборчого законодавства.

 25 жовтня в Україні проходять чергові місцеві вибори. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 та працюватимуть до 20:00. Підбити підсумки голосування виборчі комісії мають до 3 листопада включно, а встановити результати виборів - до 6 листопада.