Всього лише дотримуючись 1-2 з цих правил, ви зможете скинути 0,5-3 кг за тиждень / фото pxhere.com

Ви хочете схуднути, але у вас не вистачає мотивації займатися спортом і дотримуватися дієти?

Дотримуючись п'яти порад, ви зможете скинути зайву вагу, практично не змінюючи свій раціон. Грейпфрут, кориця, пекучий перець допоможуть прискорити метаболізм, тим самим сприяючи схудненню, розповіли експерти "Сегодня Lifestyle".

Читайте такожНазвано п'ять продуктів, що руйнують жіноче здоров'я

Відео дня

Як схуднути без дієти: способи та рецепти

1. Заваріть собі 300 мл міцної справжньої кави (розчинна не підходить), додайте в неї побільше кориці, ваніліну і червоного перцю. Одна така суміш на день допоможе вам серйозно прискорити метаболізм. Це реально працює, але не пийте дуже багато, пам'ятайте про своє здоров'я.

2. З'їдайте по половинці грейпфрута перед кожним прийомом їжі, що б це не було. Навіть якщо збираєтеся з'їсти маленьку цукерку. Грейпфрут – один з найефективніших спалювачів жиру.

3. Налийте в чашку (200 мл) гарячої води, насипте туди кориці. Залиште на півгодини охолонути. У вже холодну рідину додайте мед. Півчашки випийте одразу перед сном, а половину, що залишилася, – натщесерце зранку.

4. Випивайте по 2 склянки чистої води за 10-15 хвилин до їжі. Це сильно прискорює метаболізм, допомагає їжі правильно перетравлюватися, не відкладаючи в жир.

5. Жуйте кожен шматочок не менше 50 разів. "Їжу треба пити, напої треба їсти" – ось девіз стародавніх буддійських ченців, які відрізнялися своєю худорлявістю в давнину, коли цей звичай дотримувався.

Всього лише дотримуючись 1-2 з цих правил, ви зможете скинути 0,5-3 кг за тиждень, не дотримуючись обмежень у харчуванні. Ну, а якщо ви зможете дотримуватися всіх 5-ти пунктів, то ви неминуче втратите не менше 3 кг лише за 7 днів.

Раніше в.о. глави МОЗ Уляна Супрун розповіла, як правильно "чистити" організм від шлаків.