Вручены награды за предоставление качественной медицинской помощи в зоне АТО / Фото: УНИАН

Президент України Петро Порошенко вручив державні нагороди чотирьом лікарям за надання медичної допомоги постраждалим під час проведення антитерористичної операції.

Як повідомили УНІАН у прес-службі президента, вручення відбулося під час робочої поїздки глави держави в Донецьку область.

Президент вручив ордени «За заслуги» ІІІ ступеня завідувачу хірургічного відділення КЗОЗ «Волноваська центральна районна лікарня» Ігорю Вервейці та завідувачу травматологічного відділення, лікарю ортопеду-травматологу Центральної міської лікарні м.Торецка Євгену Жуку за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров'я та надання якісної медичної допомоги потерпілим під час проведення антитерористичної операції в регіоні.

Відео дня

Читайте такожНауковці просять допомоги в організації виробництва ефективних кровоспинних засобівЗвання «Заслужений лікар України» отримав завідувач опікового відділення комунального медичного закладу «Міська лікарня №3» в Краматорську Олег Андрєєв за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток охорони здоров'я, надання висококваліфікованої медичної допомоги під час бойових дій на сході України. Зокрема, за його участю були врятовані життя 47 військовослужбовців і співробітників МВС, цивільних осіб з мінно-вибуховими, вогнепальними пораненнями і врятовані діти під час обстрілу Краматорська і Вуглегірська.

Медаллю «За врятоване життя» нагороджено завідувача травматологічного відділення Артемівської центральної районної лікарні Дмитра Бондара за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров'я та надання якісної медичної допомоги потерпілим під час проведення антитерористичної операції в регіоні.