Фото: Гуманітарний штаб

Дітей привітали з наступаючими святами та вручили їм подарунки.

Читайте такожВ Україні 580 тисяч дітей порушені військовими діями на Донбасі - ЮНІСЕФ

«Гуманітарний штаб підтримує зв'язок з усіма пораненими дітками, яким допомагав пройти лікування та реабілітацію. З багатьма дітьми та батьками у нас вже склалися теплі дружні стосунки. У подарунок ми привезли маленького Ведмедика, який нагадає, що в Штабі у дитини є друзі, до яких він завжди може звернутися за допомогою», - сказала Юлія Герасименко, керівник програми Штабу «Адресна допомога».

Відео дня

Читайте такожШтаб Ахметова видав понад 700 тисяч продуктових наборів дітям, які проживають на Донбасі

Сувеніри на пам'ять співробітники Штабу Ахметова вже передали 16 дітям, які проживають у Дніпропетровську, Маріуполі, Краматорську та Бахмуті. Серед них – Владик Потин, поранений в Авдіївці взимку 2014 року.

«Історія Владика особлива. Дитина вижила і відновилася після важкого поранення голови, незважаючи на невтішні прогнози лікарів. Такі діти перебувають у фокусі нашої уваги. Гуманітарний штаб готовий і надалі адресно надавати допомогу дітям, постраждалим від конфлікту на сході України», - заявила Герасименко.

Читайте такожШтаб Ахметова до новорічних свят роздасть нужденним жителям Донбасу оновлені продуктові набори

До кінця року подарунки будуть відправлені в Слов'янськ, Авдіївку, Мар'їнку, Горняк, Красногорівку, Щастя, а також в населені пункти Ясинуватського, Волноваського та Тельманівського районів. Подарунки отримають усі 57 дітей, яким була надана допомога в рамках проекту Гуманітарної штабу Ріната Ахметова «Реабілітація поранених дітей».