На Волині стартував перший тур благодійного Всеукраїнського марафону здоров’я професора, доктора медичних наук Ольги БОГОМОЛЕЦЬ, що проводиться за підтримки Президента України Віктора ЮЩЕНКА.

Як передає кореспондент УНІАН, у Луцькій міській дитячій поліклініці О.БОГОМОЛЕЦЬ 2 березня провела медичний огляд дітей з усієї області.

Також в народному домі “Просвіта” відбувся благодійний концерт О.БОГОМОЛЕЦЬ “Янголе мій”.

Відео дня

Всеукраїнський марафон здоров’я проходитиме на Волині протягом трьох місяців. Медичні огляди дітей проводитимуться за допомогою єдиного в Україні епілюмінісцентного дерматоскопа для ранньої діагностики онкологічних захворювань шкіри. При виявленні хворих дітей вони будуть направлені на обстеження в Інститут дерматології та косметології (Київ) та безкоштовно прооперовані, якщо виникне така необхідність.

Всі заходи у рамках першого туру марафону здоров’я здійснюються виключно за кошти родини БОГОМОЛЕЦЬ-ШЕРЕМЕТЬЄВИХ.

Довідка УНІАН. Всеукраїнський благодійний марафон здоров`я О.Богомолець відбудеться в усіх регіонах за підтримки Президента. Ініціатор його проведення - професор, доктор медичних наук, автор та виконавець українських романсів О.БОГОМОЛЕЦЬ. Мета марафону - допомогти дітям-сиротам і дітям із малозабезпечених родин, що потребують сучасної онкологічної медичної допомоги. Також в рамках благодійного марафону в обласних центрах України відбудуться благодійні концерти О.БОГОМОЛЕЦЬ «Янголе мій».