УНИАН

У морози дуже корисно їсти сало 

Британський дієтолог Джо Траверс назвав сало дуже важливим продуктом, пише ТСН, посилаючись на матеріал у The Independent.

Читайте такожСало - ліки від ста хворобДієтолог підкреслює, що сало є джерелом корисних жирів. Вони добре впливають на загальний стан здоров`я, допомагають знизити рівень холестерину і навіть зміцнюють серце. Британський дієтолог радить вживати сало замість вершкового масла.

Відео дня

Він також впевнений, що корисним може бути лише натуральний продукт без домішок та ароматизаторів. І купувати його слід не у супермаркетах, а на фермах.

Перед виходом на вулицю дієтологи також радять з’їсти бутерброд із салом. Оскільки калорії – це саме те, що необхідно організму за надто низьких температур повітря.

Річ у тому, що калорії ніде не відкладуться, адже організму потрібне постійне паливо, щоб себе обігрівати.