Харків. 14 квітня. УНІАН. Брати КЛИЧКИ вирішили, кому виходити на поєдинок проти британця Девіда ХЕЯ, підкинувши монету.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час спілкування із журналістами у Харкові сказав чемпіон світу з боксу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій КЛИЧКО.

Відео дня

За його словами, обидва брати КЛИЧКИ бажали боксувати проти британця, і тому це питання вони вирішили шляхом жеребкування. «Противник обрався жеребкуванням. Ми підкинули монетку – випало Володимиру. Він дуже хотів боксувати з ХЕЄМ», - сказав В.КЛИЧКО.

Віталій запевнив, що його брат інтенсивно готується до бою з Д.ХЕЄМ. «На завтра заплановано прес-конференцію у Лондоні, потім у Нью-Йорку, ще потім у Німеччині. Попри це, не припиняються активні тренування Володимира», - підкреслив В.КЛИЧКО.

На переконання В.КЛИЧКА, майбутній поєдинок Володимира КЛИЧКА та Девіда ХЕЯ, який відбудеться 20 червня цього року в Німеччині, поб’є рекорд відвідуваності. «Ми плануємо, що цей бій буде найбільш відвідуваним. Арена «Шальке-стадіум», на якій планується проводити зустріч, вмішує до 70 тисяч глядачів», - зазначив В.КЛИЧКО.