Київ. 24 лютого. УНІАН. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр ПОПОВ вважає нинішню кількість своїх заступників оптимальною.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні в інтерв’ю журналістам, відповідаючи на запитання, чи передбачається скорочення кількості заступників голови КМДА під час проведення адмінреформи у місті.

“Що стосується заступників, я вважаю, що на даний час у нас є оптимальний варіант. І ми поки що будемо працювати в такому складі”, - сказав керівник КМДА.

Відео дня

Він також повідомив, що немає у планах скорочення посади заступника, яку зараз обіймає Анатолій ГОЛУБЧЕНКО, який курує виключно питання підготовки в Києві Євро-2012. О.ПОПОВ вважає, що після Євро в Києві буде чимало проводитись інших світових спортивних змагань, які, так само як і чемпіонат з футболу, потребуватимуть окремої команди профільних і досвідчених керівників у владі.

“По-перше, я не думаю, що ми повинні повністю звільнити людей, які працювали над організацією Євро, тому що в нас у наступному році чемпіонат світу з гімнастики, хокей, баскетбол... Це все чемпіонати світу і Європи”, - зазначив О.ПОПОВ.

Він підкреслив, що на сьогодні обов’язки А.ГОЛУБЧЕНКА ніяким чином не дублюються жодним іншим заступником, більше того, він має «дуже велике та серйозне поле діяльності».

“Тому в нас буде невелика група, яка буде цим займатися. Я думаю, у Анатолія Костянтиновича з’являться нові обов’язки, якими ми його наділимо після того, як він успішно проведе Євро”, - заявив голова КМДА.

Як повідомляв УНІАН, нині у голови КМДА є шість заступників, у тому числі один перший.