Зараз комунальники ведуть роботи з ліквідації наслідків негоди / Фото: informator.ua

В Одесі сильний вітер повалив 12 дерев і великих гілок; також зафіксовано 9 обривів електромереж.

Як повідомили УНІАН у прес-службі мерії, сьогодні, 21 листопада, за інформацією комунального підприємства «Міськзелентрест», у місті в результаті сильного вітру повалено 8 дерев і 4 великі гілки.

Читайте такожВ Україні на сьогодні оголосили штормове попередження

Відео дня

За даними в КП «Одесміськсвітло», в обласному центрі зафіксовано 9 обривів електромереж.

Падіння дерев зафіксовано в різних районах міста, в тому числі в історичному центрі: на проспекті Добровольського, на перетині вулиць Катерининської та Єврейської, біля школи - на Хаджибейській дорозі, на вулицях Хімічній, Єлисаветинській і Варненській, у Лунному провулку.

Як зазначається, на вулиці Розкидайлівській велике дерево впало на припарковану іномарку, що призвело до її сильного пошкодження.

Також величезні гілки зламані вітром на Французькому бульварі, 46, на вулиці Косівській - над пішохідним переходом, на Черняховського велика гілка повисла на електричних проводах, на вул. Генерала Петрова, 29 відколовся шматок дерева.

Зараз комунальні служби ведуть роботи з ліквідації наслідків негоди. У роботах задіяно 4 автовишки та 4 трактори. Дев'ять виробничо-технічних ділянок КП «Міськзелентрест» (близько 120 осіб) виконують роботи з розпилювання та прибирання дерев, що впали, а також дрібних гілок у парках і скверах міста.

Мерія звертається до одеситів і гостей міста з проханням не залишати транспортні засоби під деревами і лініями електропередач, а також обмежити перебування на вулиці - можливе падіння дерев і електричних кабелів.