До України йдуть опади / фото УНІАН

Водіям в Україні найближчими днями слід утриматися від виїзду за межі міст через прогнозоване погіршення погоди.

Про це на сторінці у Facebook написав голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

"5-6 лютого очікується суттєве ускладнення погодних умов на території всієї країни. Значні дощі із переходом у мокрий сніг, хуртовини, ожеледиця на дорогах та пориви вітру з високою вірогідністю спричинятимуть порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях, ускладнюватимуть роботу підприємств енергетики та комунального господарства в центральних, східних, південних областях, в Кіровоградській, Дніпропетровській, на півдні Харківської, півночі Донецької та Луганської областей, а також в місті Києві", - написав Чечоткін.

Відео дня

Читайте такожОдеситів закликали обмежити пересування містом і не користуватися власним транспортом через ускладнення погоди

Через оголошення штормового попередження голова ДСНС закликав водіїв та керівників автотранспортних підприємств утриматися від поїздок за межі міст до моменту послаблення та припинення опадів і явищ у період з 7 по 9 лютого.

"Слідкуйте за попередженнями та інформацією про обмеження руху!", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, протягом 7-9 лютого в Україні очікується значне похолодання: місцями температура опуститься до -16°.