Україну завтра охоплять опади у вигляді дощу зі снігом / фото Pixabay

Завтра всю Україну охоплять опади у вигляді дощу та мокрого снігу, також синоптики попереджають про сніголавинну небезпеку у Карпатах.

Як йдеться у прогнозі Українського гідрометцентру, завтра на сході та південному сході країни дощ та мокрий сніг, температура вночі да вдень 1-6° тепла.

На решті території місцями невеликий мокрий сніг, вночі в Карпатах помірний сніг, на дорогах місцями ожеледиця. температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Відео дня

Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у західних областях пориви 15-20 м/с.

Прогноз погоди на 23 грудня / фото Укргідрометцентр

Водночас синоптики попереджають про погодну небезпеку в деяких регіонах

"Значна сніголавинна небезпека (3 рівень), у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами, очікується 22-24 грудня - на високогiр'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей. Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин". – йдеться у повідомленні.

Сніголавинна небезпека / фото Укргідрометцентр

Крім того, 23 грудня у західних областях пориви вітру 15-20 м/с - I рівень небезпечності, жовтий.

Попередження про пориви вітру / фото Укргідрометцентр

Погода на Святвечір та Різдво

У наступні дві доби в більшості областей сніг, вдень 25 грудня з переходом в дощ; температура вночі від 1° тепла до 5° морозу, вдень 24 грудня близько 0°. 25 грудня в Україні, крім сходу та північного сходу, 4-10° тепла.

На дорогах країни подекуди ожеледиця.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, завтра у західних областях, вночі 24 грудня місцями на півдні країни пориви 15-20 м/с.

Погода на Київщині

На Київщині, за прогнозом синоптиків, завтра буде хмарно, невеликий мокрий сніг, вітер західний, 7-12 м/с. Температура по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла; у Києві протягом доби близько 0°.

Вас також можуть зацікавити новини: