17 вересня в Україні буде тепло / фото УНІАН

У неділю, 17 вересня, температура в Україні продовжить підвищуватися. По всій країні повітря прогріється до досить комфортних +21°...+26°. Переважатиме суха погода з невеликою хмарністю, лише місцями на заході пройдуть невеликі дощі. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут повітря прогріється до комфортних +24°...+26°, буде трохи хмарно. В районі Карпат та на Закарпатті очікуються невеликі дощі.

На півночі країни також домінуватиме невелика хмарність, у Київській області - ясно. Стовпчики термометрів тут покажуть +21°...+24°. Без опадів.

Відео дня

На жителів сходу України сьогодні чекаює найсвіжіша погода. Тут очікується невелика хмарність, а температура виявиться на рівні +22°...+23°.

У центральній частині України також збережеться суха погода з невеликою хмарністю, місцями буде ясно. Температура тут буде від +21° до +25°.

На півдні України сонця буде найбільше, а температура очікується така ж, як і в центрі, +21°...+25°. Без опадів.

17 вересня дощі ймовірні лише в Карпатах та на Закарпатті / фото УНІАН

Прикмети погоди 17 вересня

17 вересня - ікони Божої Матері "Неопалима купина". Якщо цей день дощовий і непогожий, то осінь буде суха, а якщо після дощу земля швидко підсохла, то чекай затяжної негоди.

Вас також можуть зацікавити новини: