Сьогдні у Харкові та області буде вітряно / фото ua.depositphotos.com

На сьогодні, 29 листопада, у Харкові та Харківській області оголосили підвищений рівень небезпечності через ускладнення погоди. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

"Вранці та вдень 29 листопада по місту та області очікуються пориви південно-східного вітру 15-20 м/с", - йдеться у попередженні.

Через негоду оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
У Харкові та області оголосили штормове попередження / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології

Погода на Харківщині - прогноз на найближчі дні

Сьогодні, за даними синоптиків, очікується хмарна погода. По області вдень дощитиме, часом дощ буде з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с; вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря становитиме 2-7° тепла.

У самому Харкові вдень також буде дощ, часом з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с; вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура 4 - 6° тепла.

Погода 30 листопада

Завтра на Харківщині вже буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг та мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Стовпчики термометрів вночі покажуть 0-5° морозу, а вдень - від 2° морозу до 3° тепла.

Погода 1 грудня

На початку зими на Харківщині знову буде хмарно. Вночі очікується невеликий сніг, мокрий сніг та дощ., а вдень опади будуть у вигляді дощу, часом з мокрим снігом. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 9-14 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла.

Погода 2 грудня

 У суботу також буде хмарно. Вночі опади, вдень дощ. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с. Температура повітря вночі 05° тепла, а вдень потеплішає до 6-11°.

Погода 3 грудня

Наприкінці тижня на Харківщині буде хмарно з проясненнями. Місцями невеликі опади. Вітер північно-східний з переходом на західний, 5-10 м/с. Термометри вночі покажуть вночі від 1° морозу до 4° тепла, а вдень температура трохи знизиться, 4-9° тепла.

Штормове попередження по Україні

Сьогодні негода очікується не тільки у Харкові, але й на решті території країни. Синоптики попереджають про хуртовини, ожеледицю, значні опади та сильні пориви вітру. 

Вас також можуть зацікавити новини: