На вихідних в Україні буде багато опадів / фото Віктор Ковальчук, УНІАН

На вихідних, 18 і 19 листопада, погода в Україні погіршиться. Очікується багато опадів у вигляді дощів і мокрого снігу, а температура знизиться ще сильніше. Місцями вночі морози будуть до -1°...-4°. Вдень до кінця тижня практично по всій країні похолодає до +1°...+3°, лише в окремих областях на півдні буде трохи тепліше. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -1°, вдень +4°. У неділю вночі очікується -3°, а вдень +1°, невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність, дощ з мокрим снігом. У неділю вночі 0°, вдень +3°, похмуро, суцільна хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі -2°, вдень +3°, невелика хмарність, дощ з мокрим снігом. У неділю - хмарно з проясненнями, вночі -2°, вдень +2°.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря +1°...+3°, дощ. У неділю температура буде -3°...+1°, хмарно з проясненнями.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +3°, вдень +8°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +1°...+4°, невеликий дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе 0°, вдень +2°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть -1°...+1°, невелика хмарність, сніг.

У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +1°, вдень +4°. У неділю температура становитиме 0°...+3°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +6°...+11°, дощ. У неділю - невелика хмарність, +3°...+7°, невеликий дощ.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі -1°, вдень +8°. У неділю вночі очікується +3°, вдень +5°, похмуро, злива.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +1°, вдень +4°. У неділю буде похмуро, невеликий дощ, вночі 0°, вдень +3°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі 0°, вдень +4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +1°, вдень +2°, мокрий сніг.

18 листопада опади будуть на заході та півдні України / фото УНІАН
19 листопада в Україні стане холодніше / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -2°, вдень до 0°, сніг. У неділю вночі температура становитиме -3°, вдень стовпчики термометрів покажуть 0°, похмуро, можливий мокрий сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі +1°, вдень +2°, злива. У неділю - похмуро, можливий мкрий сніг. Температура становитиме +1° вночі та вдень + 3°.

У Трускавці в суботу похмуро, сильний сніг з дощем, температура до +1°. У неділю-похмуро, можливий мокрий сніг, температура 0°...+2°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +3°, сильний сніг з дощем. У неділю - похмуро, 0°...+3°, можливий мокрий сніг.

У Затоці в суботу - похмуро, дощ, вночі +8°, вдень +10°. У неділю - похмуро, злива, температура 0°...+4°.

Вас також можуть зацікавити новини: