До кінця квітня в Україні дощитиме / Фото УНІАН

Останні дні квітня в Україні будуть з дощами. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, опублікованого на meteoprog.

Погода сьогодні - прогноз на 27 квітня

У четвер, за прогнозом Ігоря Кібальчича, дощова погода буде у більшості областей України. На Лівобережжі країни місцями пройдуть сильні зливи із градом та шквалистими поривами вітру. Температура повітря в західній частині становитиме +9…+14 °С, а на решті території буде +16…+21 °С.

Погода 28 квітня

У п'ятницю, за даними синоптика, дощова погода збережеться у південних, центральних східних областях та на Сумщині. Вдень місцями пройдуть сильні дощі, на сході із грозами.

Відео дня

Температура повітря вночі у західних та північних областях становитиме +2…+7 °С, на решті країни +7…+12 °С. Вдень повітря прогріється до +10...+15 °С, у східних областях тепліше, +15...+20 °С.

Погода на вихідні - прогноз на останні дні квітня

29 та 30 квітня дощі в Україні збережуться переважно на Лівобережжі, каже синоптик. На решті території країни, за його даними, буде без істотних опадів. Вітер очікується західний та північно-західний, його швидкість становитиме 5-10 м/с. Температура повітря в останні дні місяця буде вночі +4...+9 °С, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть +14...+19 °С.

Коли в Україні потеплішає?

Підвищення темпераутри в Україні очікується на початку травня. Про це сказала синоптик Наталка Діденко. "Потепліє з 1 травня", - сказала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: