28 листопада у багатьох областях України пройдуть дощі / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні в Україні буде багато дощів. Опади очікуються в західних областях і на південному сході країни. На Півдні, Сході та місцями в Центрі збережеться тепла погода, +9°...+14°, на півночі та заході повітря прогріється до +6°...+9°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, жителів західних областей сьогодні чекає мокра погода. Невеликі дощі та зливи пройдуть практично повсюдно. Повітря протягом дня прогріється до +6°...+9°.

Відео дня

На Півночі сьогодні буде прохолодніше всього. Максимально стовпчики термометрів покажуть +6°...+7°. У Сумській області очікується похмура погода, на решті території - хмарно з проясненнями.

Читайте такожВ Україну мчить потепління з дощами: де на вихідних литиме (карта)

У центральних областях сьогодні буде +9°...+11°, похмуро. У Кіровоградській та Дніпропетровській областях - дощі, на решті території - переважно сухо.

Помітно потеплішає сьогодні на Сході. Тут повітря прогріється до +10°...+13°. Опадів не очікується, проте буде похмуро, суцільна хмарність.

Жителів півдня сьогодні чекає найтепліша погода і мокра погода. Дощі та похмура погода очікуються у всіх областях, а температура становитиме +12°...+14°.

Погода в Україні 28 листопада / фото УНІАН

Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, грудень цього року буде близький до кліматичної норми.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: