Ці вихідні - ідеальні для прогулянки парком / Фото ua.depositphotos.com

Перші жовтневі вихідні в Україні будуть теплими. Температура повітря підвищиться і протягом дня досягатиме +19°...+24°.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожУкргідрометцентр дав прогноз погоди на жовтень

Відео дня

"Повітря вже насичене вологою, частішають тумани, хоча основні дощі вихідними залишать нашу територію", - запевняє вона.

Опади ймовірні лише найближчої ночі на Лівобережжі, завтра вдень невеликі дощі пройдуть вздовж лінії від Сумщини до Запоріжжя. В неділю підуть невеликі локальні дощі до західних областей.

Вітер залишається південно-східного напрямку, у неділю на заході, а також у Житомирській, Київській та Вінницькій областях посилиться до штормових поривів.

У Києві вихідні будуть майже ідеальними для прогулянок у лісі та парках - без істотних опадів, проте вогко та тепло. Температура повітря підвищиться у столиці до +20°...+22°. У столиці в неділю посилиться поривчастий вітер.

Прогноз погоди в Україні на вихідні: дані Погоди УНІАН

У найближчі вихідні, 3 і 4 жовтня, температура повітря в Україні сягне +24°, без опадів. На всій території країни буде мінлива хмарність, місцями - сонячно.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу без опадів, температура повітря вночі +13°, вдень +19°, хмарно з проясненнями. У неділю хмарність збережеться, але трохи потеплішає: +14°...+23°.