Найближчими днями в Україні потеплішає / фото Pixabay

У п'ятницю, 12 травня, в Україні почнеться довгоочікуване потепління. Температура підвищуватиметься поступово - до середини місяця в більшості областей повітря прогріється до приємних +20°...+23°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Вже найближчими вихідними, 13 та 14 травня, стовпчики термометрів в Україні підніматимуться до +18°...+22°. Істотних опадів не очікується. У більшості областей буде невелика хмарність або повністю ясно.

13 травня в Україні буде переважно сухо і досить тепло / фото УНІАН
14 травня температура в Україні продовжить підвищуватися / фото УНІАН

У середині місяця, 15 травня, у багатьох областях України стовпчики термометрів піднімуться до +20°...+23°. На заході країни пройдуть дощі, але вони особливо не вплинуть на температуру, тут буде +19°...+22°.

Відео дня
15 травня на заході України будуть дощі / фото УНІАН

16 травня дощі на заході України продовжаться, температура тут знизиться до +18°...+21°. На решті території стане більше хмарності, проте температура триматиметься на рівні +20°...+23°.

16 травня в Україні побільшає хмарність, але все одно буде тепло / фото УНІАН

Потепління в Україні

За словами синоптика Наталії Діденко, заморозки в Україні мають припинитися. З 12 травня, за її прогнозом, температура в нашій країні почне підвищуватися. 

"Завершення тижня - п'ятниця, субота, неділя - відзначиться припиненням заморозків і відчутним потеплінням в денні години", - спрогнозувала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: