На сході РФ зафіксували землетрус магнітудою 4,9 / ua.depositphotos.com

Росію спіткала "сейсмологічна" відплата на тлі чергової спроби зруйнувати критичну та цивільну інфраструктуру України. Як відомо, в ніч на 22 березня РФ запустила по нашій території дрони.

Так, підземні поштовхи зафіксували на сході Росії магнітудою 4,9. За даними фахівців Європейсько-Середземноморського сейсмологічного центру, їх Епіцентр залягав за 159 кілометрів від селища Омсукчан Магаданської області на глибині 13 кілометрів. 

Повідомляється, що поштовхи могли відчути місцеві жителі, а також їхні домашні тварини, проте глобальних руйнувань або жертв внаслідок землетрусу не фіксується. 

Відео дня

Відзначається, що буквально в неділю, 19 березня, на цій території також спостерігалися підземні поштовхи. Тоді їх магнітуду оцінили в 5,1.

РФ вночі атакувала Україну дронами-що відомо

Нагадаємо, що в ніч на 22 березня Росія знову запустила іранські БПЛА "Shahed" по українських територіях. Зокрема, тривожна сирена звучала в Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Полтавській та Черкаській областях. 

Всього РФ запустила по Україні 21 дрон. За даними Генштабу, 16 з них вдалося збити. 

При цьому голова Київської ОВА Сергій Попко уточнив, що жоден дрон не зміг долетіти до столиці. Їх усіх ліквідували Сили протиповітряної оборони

Вас також можуть зацікавити новини: