Стало відомо, якою буде погода 10 січня / фото УНІАН

В Укргідрометцентрі спрогнозували, якою буде погода в Україні на початку нового тижня, 10 січня.

Свіжий прогноз погоди опубліковано на Facebook-сторінці центру.

"Вночі в Україні, крім західних областей, вдень у східній частині місцями невеликий сніг, мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь. На решті території без істотних опадів", – говориться у повідомленні.

Вночі та вранці у західних областях та в південній частині місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с.

"Температура вночі 1-6° морозу, в Карпатському регіоні 7-12° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла, в Криму 7-12°", – додали в Укргідрометцентрі.

фото facebook.com/UkrHMC

Погода у Києві

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, синоптики прогнозують у Києві до кінця 9 січня снігопад з налипанням мокрого снігу, зараз на вулицях столиці працюють близько 140 одиниць спецтехніки КК "Київавтодор".

Читайте такожВ Україні оголошено штормове попередження: негода вируватиме по всій країні (карта)"Синоптики прогнозують снігопад у Києві до кінця доби, з налипанням мокрого снігу. Завтра ж опади повинні припинитися, але буде ожеледиця", - написав мер.

За його словами, також зупинки громадського транспорту, сходи, пішохідні переходи та тротуари розчищають 330 комунальників у складі 53 бригад з ручного прибирання.

Нагадаємо, 9 січня в Україні прогнозували різку зміну погоди. На зміну невеликій хмарності прийдуть хмари - в більшості регіонів очікується похмура погода. По всій країні вдень стовпчики термометрів покажуть -1°...+2°, лише в південних областях буде трохи тепліше. Також сьогодні в Україну налетять снігопади, місцями - мокрий сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: