Погода сьогодні / Фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 26 листопада, в Україні буде похмуро і вогко. У більшості областей пройдуть дощі, а місцями при зниженні температури очікується сніг або мокрий сніг. Найхолодніше буде на півночі, а найтепліше - на півдні і південному сході. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У західних областях України сьогодні буде ...+1°...+5°. У Тернопільській, Львівській та Волинській областях очікуються опади у вигляді снігу або мокрого снігу. На решті території - переважно сухо.

На півночі України сьогодні буде найхолодніше. Тут стовпчики термометрів вдень покажуть лише -1°...+2°. Буде похмуро, місцями пройдуть дощі або мокрий сніг.

Відео дня

У центральних областях України тепло розподілиться нерівномірно. Так, У Вінницькій області температура вдень буде близько "нуля", а на решті території повітря прогріється до +3°...+7°. Також скрізь, крім Вінниччини, очікуються дощі, а в Черкасах - з мокрим снігом.

На сході України сьогодні буде від +3° до +6°. У Луганській і Донецькій областях пройдуть невеликі дощі.

На жителів півдня України сьогодні чекає найтепліша погода. Тут температура вдень становитиме +5°...+9°. Очікуються дощі.

Погода в Україні 26 листопада / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: