У соцмережах іронізують над "аполітичністю" президента ФІФА / Facebook - Роман Шрайк

Після скандалу з політизацією гасла «Слава Україні», яке було виголошено на камеру хорватським футболістом Домагоєм Відою, блогер Роман Шрайк пригадав, як ФІФА брендувала футболку для президента РФ Володимира Путіна.

Читайте також"Слава Україні! Glory to Ukraine!": український флешмоб обваливши рейтинг ФІФА у Facebook через інцидент з Відою

«Ось цього лисого потрібно дискваліфікувати! Футбол поза політикою!!! Ой, стривайте! Це ж президент ФІФА...», - написав Шрайк, прокоментувавши публікацію спільну фотографію російського лідера і президента ФІФА Джанні Інфантіно, які тримають футболку ФІФА з написом "Путін".

Відео дня
Facebook

Публікацію активно обговорюють користувачі соцмереж.

Facebook
Facebook

Зазначимо, фотографія була зроблена на зустрічі Інфантіно та Путіна в Кремлі. 6 липня повідомлялося, що президент ФІФА за участі легенд світового футболу висловив президенту РФ подяку за проведення ЧС-2018.

Як повідомляв УНІАН, Домагой Віда потрапив у скандал у зв'язку з роликом на підтримку України, записаним після перемоги над збірною Росії в чвертьфінальному матчі ЧС-2018. Ролик викликав у РФ бурхливу реакцію.

Футболіст отримав офіційне попередження від ФІФА, а його компаньйон Огнєна Вукоєвича було оштрафовано і звільнено з тренерського штабу своєї команди.

Тим не менш, в інтернеті з'явилося ще одне відео, на якому Віда вимовляє гасло "Слава Україні".