Кадиров / fedpress.ru

Про це УНІАН повідомили у прес-центрі СБУ з посиланням на радника голови СБУ Маркіяна Лубківського.

Відео дня

«Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом терористичних погроз на адресу народних депутатів України від громадянина Російської Федерації Рамзана Кадирова, а також посилила заходи безпеки щодо членів українського парламенту, на адресу яких прозвучали погрози», - поінформував Лубківський.

В прес-центрі також додали, що голова СБУ Валентин Наливайченко наголосив, що «терористичні погрози, від кого б вони не лунали, є злочином міжнародного характеру і зіткнуться з нашою рішучою відсіччю».

За словами Наливайченка, погрози викрадення та вбивств є риторикою міжнародних терористів і мають одержати також належну оцінку міжнародного співтовариства.

Читайте такожАваков радить Кадирову готуватися до «великих розладів»

Як повідомлялося, раніше Кадиров доручив правоохоронним органам Чечні порушити кримінальну справу стосовно депутатів України Берези, Левуса та Мосійчука за їхні висловлювання про події в Грозному 4 грудня, а також доставити їх в Чечню.

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу стосовно цих депутатів за статтею «публічні заклики до здійснення терористичної діяльності або публічне виправдання тероризму».