Віктор Олефір у стані алкогольного сп’яніння вбив двох жінок / фото Mukachevo.net

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення голови Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області Віктора Олефіра, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП.

Розпорядження №106 оприлюднено на сайті глави держави.

«Звільнити Олефіра Віктора Івановича з посади голови Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області згідно з поданою ним заявою», - йдеться в документі.

Відео дня

Читайте такожЗа годину до смертельної аварії голова РДА на Закарпатті потрапив в іншу ДТП, але поліцейські його відпустили - Москаль

Як повідомляв УНІАН, 13 липня близько 22:30 голова Перечинської РДА Олефір, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Jeep Cherokee, скоїв у Перечині наїзд на двох жительок міста. Внаслідок ДТП від отриманих травм 56-річна жінка померла в ніч після аварії, 71-річна – 15 липня.

Олефіра затримано і повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

16 липня Ужгородський міськрайонний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 11 вересня без альтернативи внесення застави.