Лев Парцхаладзе (ліворуч), Давид Макар'ян (праворуч) з Оленою Кошелєвою в Туреччині / фото instagram.com

28-річна Олена Кошелєва, нардеп від "Радикальної партії" розійшлася з Давидом Макар'яном (нардеп від БПП). Як подейкують у тусовці, розірвання стосунків ініціював саме Макар'ян, від якого Кошелєва чекає дитину.

"Макар'ян - любитель жіночої уваги, й до сімейної відповідальності явно не готовий. У багатьох спочатку викликала сумнів довгостроковість їхніх стосунків з Оленою. Хоча він скрізь з нею ходив, на всі вечірки. Не приховував ні від кого. Шкода, звичайно, що так вийшло, але цього й слід було очікувати", - розповів "Стране" інсайдер.

До весілля справа так і не дійшла, й винен у цьому, як розповіли джерела, близькі до пари, характер Давида.

Відео дня

Читайте також27-річна нардеп-"радикал" прийшла до Ради з iPhone Х (фото)

Про те, що Кошелєва перебуває в романтичних стосунках з колегою із парламенту, стало відомо в травні. Тоді Олена й 34-річний Давид Макар'ян разом відпочивали в Мармарисі (Туреччина).

Трохи пізніше сама Кошелєва підтвердила інформацію про свої стосунки з колегою в інтерв'ю "Світському життю". Олена запевнила, що міжфракційне кохання буває: "Кохання існує в будь-якому випадку, в будь-якому прояві". За її словами, з Давидом вони разом не так давно: "Але не думаю, що саме це важливо для кохання, настільки давно".

Нагадаємо, що у Давида Макар'яна вже є донька. Він перебував у цивільному шлюбі з Наталею Капашиловою, яка 4 роки тому народила від нього дівчинку Дану.