На території є ресторан, канатна дорога і розплідник з тваринами / фото: 24daily.net

Новорічну ніч президент Петро Порошенко з сім'єю проведе в зимовій резиденції "Синьогора" в селі Гута Богородчанського району Івано-Франківської області (60 км від міста).

Про це повідомляє "Страна.uа" з посиланням на джерела на Банковій.

Видання відзначає, що рішення відсвяткувати Новий рік у Карпатах, а не закордоном Порошенко прийняв нібито щоб уникнути "залпу критики напередодні виборів".

Відео дня
фото: 24daily.net

Читайте такожПорошенка з дружиною помітили в елітному київському ресторані - відзначали день народження Луценка (фото, відео)"На території є ресторан, канатна дорога і розплідник з тваринами. За деякими даними, загальна площа всіх приміщень сягає 5000 кв. м. Навпроти резиденції розташований великий ставок з коропами і фореллю, там же плавають дикі качки. Окремо стоїть православна каплиця. До речі, біля президентської дачі, в 600 метрах - вертолітний майданчик, поєднана з основною будівлею міні-автобаном", - пише видання.

У цій же резиденції любив святкувати Новий рік екс-президент країни Віктор Янукович. На її перебудову він витратив 30 млн грн. Влітку 2014-го "Синьогору" вирішили передати народу і відкрити для екскурсій.

Нагадаємо, що на минулий Новий рік президент і його гості протягом семи днів і шість ночей відпочивали на Мальдівських островах в п'ятизірковому курортному готелі. Під час неафішованого різдвяного відпочинку на Мальдівах з 1 по 8 січня президент Петро Порошенко орендував окремий острів.