Уляну Супрун усунули від виконання своїх обов'язків / Фото: УНІАН

У Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що консультуються з юристами через заборону суду Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра.

Про це йдеться на сторінці відомства в Facebook.

Зазначається, що про рішення суду там дізналися зі ЗМІ.

Відео дня

Читайте такожКомітет Ради підтримав відставку Супрун

"Про ухвалу Окружного адміністративного суду м. Києва. Як стало відомо Міністерству охорони здоров’я України із засобів масової інформації, Окружний адміністративний суд м. Києва частково задовольнив заяву народного депутата та заборонив доктору Уляна Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я. Консультуємось з юристами. Триматимемо в курсі. Працюємо!", - сказано в повідомленні.

Водночас, як повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко у Facebook, Окружний адмінсуд столиці частково задовольнив позов народного депутата Ігора Мосійчука до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо підписання ним розпорядження про тимчасове покладання на Супрун виконання обов’язків міністра охорони здоров’я.

"Адмінсуд за нашим позовом заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки глави МОЗ. Життя і здоров’я українців - найвища цінність. За це і боремся!", - заявив Ляшко і опублікував фотокопію ухвали суду.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в. о. міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун усунули від виконання своїх обов'язків. Відповідне рішення Окружного адміністративного суду міста Києва опублікував лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко на сторінці у Facebook.