"Народний фронт" різко засуджує візит кандидата у президенти України Юрія Бойка й представника "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука в Москву для зустрічі з прем’єром Росії Медведєвим.

Ця зустріч є публічною спробою домовитися про капітуляцію України перед агресором.

Московські прихвостні і їхні телеканали нав’язують громадянам дискусію про дешевий російський газ - поки українські бійці гинуть на фронті, а мільйони наших громадян страждають під окупацією в Криму й на Донбасі.

Відео дня

Читайте такожБойко та Медведчук проводять зустріч з російським прем'єром у Підмосков'ї (фото)

Бойко та кум Путіна Медведчук прикриваються гаслами "політичної опозиції", а насправді ведуть підривну діяльність проти України. Вони давно перейшли усі можливі червоні лінії.

Дії Росії та її агентів Бойка і Медведчука є особливо небезпечними під час виборів. Вони поширюють брехню про українську державу, перекручують факти війни Росії проти України, розпалюють ворожнечу в українському суспільстві. Москва намагається дестабілізувати нашу державу, щоб продовжити агресію та знищити Україну.

"Народний фронт" знову звертається до правоохоронних органів України, передусім до Служби безпеки України, з вимогою офіційно розслідувати діяльність Бойка та Медведчука, а також "українських ЗМІ", що їх обслуговують. Їхні дії мають ознаки державної зради. Зрадники мають бути покарані.