Медведчук і Бойко зустрілися з главою «Газпрому» в Петербурзі / скрін відео

Лідери проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко та Віктор Медведчук (кум Путіна) в п'ятницю приїхали в Санкт-Петербург до глави "Газпрому" Олексія Міллера.

Трансляцію їх зустрічі вів телеканал "112 Україна", який належить соратнику Медведчука Тарасу Козаку.

Бойко і Медведчук обговорювали з Міллером газове питання, оскільки "Газпром" хоче відновити продаж газу в Україну.

Відео дня

Читайте такожЗустріч Бойка і Медведчука прем'єром РФ є втручанням у вибори в Україні - Аваков

"Останнім часом невиправдано велика увага приділяється тільки питанню продовження контракту на транзит. Насправді найголовнішим і найважливішим питанням є укладання прямого контракту на постачання російського газу в Україну", - заявив Міллер.

Він поскаржився, що "немає ніяких сигналів" від президента Володимира Зеленського.

Під час зустрічі Медведчук підкреслив, що після минулого візиту в Росію в Україні була «бурхлива негативна реакція з боку влади, але їх це не турбує, тому що їм на це "наплювати".

Як повідомляв УНІАН, 22 березня кандидат у президенти України Юрій Бойко і кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук зустрілися в Москві з прем'єром Росії Дмитром Медведєвим і главою «Газпрому» Олексієм Міллером.

Після розглядів Кабінет міністрів України заборонив нерегулярні польоти в Росію. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив: «Я б дозволив цим політикам прямі рейси на кукурузнику. І то в один кінець».

Нагадаємо, що Бойко і Медведчук очолюють список колишніх "регіоналів", які йдуть на вибори у Верховну Раду від ОПЗЖ.