Робота ЦВК буде перезавантажена / фото УНІАН

У фракції "Слуга народу" на даний час є 35 осіб, з яких вони обиратимуть свої кандидатури до майбутнього складу Центральної виборчої комісії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в коментарі журналістам повідомив лідер фракції Давид Арахамія, відповідаючи на запитання, чи вже підготували вони свої пропозиції до складу ЦВК.

"Ми розуміли, що рано чи пізно ЦВК буде перезавантажена. І у нас був тривалий процес такого рекрутинга. Зараз є десь 35 кандидатів, здається, з яких треба зробити шорт-ліст таким, щоб ці люди виглядали нормально з професійної точки зору, з суспільної точки зору, які можуть нормально захищати інтереси виборців", - сказав депутат.

Відео дня

Читайте такожФракції зможуть подавати кандидатів у ЦВК з завтрашнього дня

Відповідаючи на уточнення щодо того, що депутати мають стислі терміни для підготовки своїх пропозицій, Арахамія зауважив, що вони можуть "турбо-працювати".

"В неділю хтось буде працювати над тим, щоб зробити цей шорт-ліст, провести всі остаточні співбесіди і потім подавати", - зазначив Арахамія.

Крім того, на запитання, чи є в їхньому списку чинні народні депутати, він відповів, що таких немає. У той же час він не назвав жодних прізвищ з цього списку.