Лавренюк подав у відставку у зв'язку зі зміною керівництва / УНІАН

Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк подав у відставку у зв'язку зі зміною керівництва.

Про це він написав написав на своїй сторінці у Facebook.

«Цього тижня я офіційно завершую свою роботу в Міністерстві інфраструктури України. Це моє рішення, відповідну заяву я передав керівництву міністерства. За три з половиною роки в команді МІУ ми пройшли великий, часом, складний, але продуктивний шлях», - написав він.

Відео дня

Читайте такожЗеленський призначив головою Київської ОДА Олексія Чернишова

Лавренюк зазначив, що причиною звільнення стала зміна керівництва відомства.

«Я вважаю, що на цьому перехідному етапі, після зміни керівництва МІУ, моя функція виконана і потрібно рухатися далі», - написав він.

Також Лавренюк підкреслив, що за час його роботи було виконано багато фундаментальних змін у сфері інфраструктури.

«Моя команда не працювала на публіку чи заради піару, і багато фундаментальних змін залишаться непомітними для пересічного громадянина, але вони стали фундаментальними в побудові нової якісної інфраструктури. Всі наші ініціативи вимагають подальшої підтримки та розвитку, як на рівні міністерства, так і на рівні держави і наших міжнародних партнерів», - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше голова громадської організації "Інфраструктурна рада" Володимир Шульмейстер опублікував відкрите звернення до прем'єр-міністра України Олексія Гончарука і міністру інфраструктури Владислава Криклія із закликом не залишати Лавренюка в керівництві міністерства. Також, звільнити з посади Лавренюка закликала асоціація «Морська палата України».