Арахамія заявив, що партія напрацювала методологію роботи з неформальними групами / фото УНІАН

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія зазначає, що у фракції є чотири неформальні групи.

Про це він сказав у інтерв'ю «Українській правді».

«Чотири (неформальні групи є в «Слузі народу»). Ми спочатку нервово реагували на будь-які прояви «груп». Потім ми зрозуміли, що повністю вбити «групи» майже неможливо. Завжди можуть з'явитися нові «групи», тому потрібно напрацювати технологію роботи з малими групами. Тут ключове слово – малими», - зазначив депутат.

Відео дня

За словами Арахамії, наразі неформальні групи в «Слузі народу» налічують по «10-12 людей, до 15 максимум». Такі групи, зазначає він, не несуть загрози, а от більші вже можуть розхитувати фракцію, тому, якщо такі виникнуть, то з ними будуть «активно боротися».

Читайте такожАрахамія заявив, що на форум до Давосу поїхали 18 "слуг народу"

Разом з тим, говорити, чиї це групи, Арахамія відмовився, бо «хтось ще почне пишатися, що в нього є група».

Голова фракції також додав, що наразі партія навіть напрацювала методологію роботи з неформальними групами. Її суть полягає в тому, що треба якомога більше і краще розуміти інтереси груп, щоб мати змогу тиснути на «болючі місця».

Він розповів, що наразі діагностувати на ранньому етапі появу неформальних груп допомагає «Великий брат» - система, яка аналізує нормальне і аномальне голосування народних депутатів.

Арахамія також висловив думку, що вірогідність того, що цей парламент «не досидить до кінця каденції зменшилася до 40% за рахунок того, що депутати вчаться», тоді як кілька місяців тому він заявляв про імовірність у 75%.