Новий голова Офісу президента Андрій Єрмак / Фото: УНІАН

Новий голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував розслідування програми "Схеми: корупція в деталях", щодо візиту президента Володимира Зеленського до Оману.

Відповідний допис Андрій Єрмак опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожЗеленський не мав непублічних зустрічей в Омані - Єрмак

Відео дня

«Чи можна назвати сюжет Схеми Радіо Свобода таким, що підкріплений фактами і є об‘єктивним? На жаль, ні. Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази «за свідченням наших джерел»? Ми прагнемо діалогу, і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету Схем в тому, що коментувати там нічого», - написав він.

У підсумку Єрмак підкреслив, що розслідування програми «Схеми» є неправдивим.

«Це все - неправда від початку і до кінця, і немає жодного об‘єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення», - підкреслив він.

Як повідомляв УНІАН, під час перебування президента України Володимира Зеленського в Омані до цієї країни також приїздив секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. Про це йдеться в розслідуванні журналістів програми "Схеми". У ньому зазначається, що Патрушев прилетів у ніч на 8 січня тим же чартерним літаком Bombardier Global Express 6000 із бортовим номером 9H-VJN, який через добу доправив президента України з Маската до Києва.