Володимир Зеленський та Дональд Трамп / REUTERS

Президент Володимир Зеленський заявив, що хоче почати відносини України та США "з чистого аркуша".

Читайте також"Хотів бути популярними у США": Зеленський пожартував про свою телефону розмову з Трампом

Про це повідомляє ZN.ua.

Відео дня

"Після всієї цієї "Санта-Барбари" про імпічмент я хочу приїхати й з чистого листа почати наші стосунки, щоб ми домовилися, підписали якісь контракти, домовилися про стратегічні речі, інвестиційні речі. Підготуймо пакет цих документів та зустрінемося. Зараз м'яч на стороні президента США, але ми завжди раді бачити всіх в Україні, тому я готовий запросити й запрошую президента Трампа в Київ", - додав він.

Президент України також висловив упевненість в тому, що його візит до США і зустріч з Трампом у Білому домі відбудуться.

"Востаннє, коли у мене була зустріч з держсекретарем США Помпео, ми говорили про це і говорили, що я б дуже хотів, щоб мій візит до Америки був чимось особливим для двох країн. З якимось дуже важливим результатом для двох країн", – додав він.

Як повідомляв УНІАН, група з трьох американських сенаторів, Кріса Мерфі, Рона Джонсона і Джона Баррассо відвідали Київ 14 лютого.

Сенатори прибули в Україну, щоб повідомити про постійну двопартійної підтримки України й налагодити відносини після імпічменту Трампа.