Фото УНИАН

Про це повідомляє РБК з посиланням на джерело в Адміністрації президента.

Так, сьогодні близько 12:00 в Twitter-акаунті АПУ з'явилося повідомлення наступного змісту: "Президент доручив дати правову оцінку самовільний відхід підрозділів "Правого сектора" з зони АТО".

Крім того, сьогодні також був зламаний Twitter-аккаунт міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Цю інформацію вже підтвердили в МВС.

Відео дня

"Сьогодні в мережі Інтернет з'явилася інформація, нібито від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, яка є неправдивою. Вона з'явилася на персональному сайті голови правоохоронного відомства, а також в записі Арсена Авакова в соціальній мережі Twitter", - повідомили у відомстві.

Читайте такожХакери зламали сайт Тернопільської міськради, виставивши на головній сторінці герб СРСР (фото)

Вчора, 13 липня, невідомими був зламаний акаунт РНБО України в Twitter. Зокрема, невідомі розмістили неправдиву інформацію про звільнення глави української сторони Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) режиму припинення вогню на Донбасі генерал-майора Андрія Тарана, а пізніше заявили, що акаунт нібито знаходиться під контролем "Правого сектора". У самому ПС цю інформацію спростували.