Ярош / Фото УНІАН

Народний депутат України  Дмитро Ярош погодився взяти на себе командування Штабом Корпусу, 5-им, 8-им батальйонами та батальйоном «Госпітальєри». 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Коли ми тільки починали воювати проти російсько-терористичних військ, то я сказав, що ми пройдемо весь цей шлях разом, а ця війна, на жаль, ще далеко не завершена, тому я з вдячністю приймаю цю пропозицію і заявляю про те, що беру на себе командування Штабом Корпусу, 5-им, 8-им батальйонами та батальйоном «Госпітальєри». Нарада щодо подальшої діяльності Корпусу буде проведена у найближчий час. Інформацію про це доведу додатково…"  - написав Ярош.

Відео дня

Читайте також"Правий сектор" пояснив, чому Ярош склав з себе повноваження

Також депутат підкреслив, що не розглядав і не розглядає можливу участь у будь-яких інших політичних та громадських організаціях. 

"Свою ж позицію я озвучував неодноразово в багатьох інтерв’ю: насильство – це крайня форма спротиву; поки не використані всі політичні мирні методи впливу на існуючу владу, йти шляхом державного перевороту і ліквідації існуючого владного режиму неможна, тим більше в умовах зовнішньої агресії сатанинської московської імперії та неготовності українських націоналістів до взяття максимальної повноти влади в державі", - заявив Ярош.

Як повідомляв УНІАН, 11 листопада народний депутат України Дмитро Ярош заявив про складання повноважень лідера національно-визвольного руху "Правий сектор".

КоментарМоя відставка з посади Провідника НВР ПС викликала неабиякий резонанс не тільки серед членства Руху, але й сер...

Posted by Дмитро Ярош on 13 листопада 2015 р.